Hallo, ik ben Meneer Croesen

Docent Wiskunde & Vlogger met wiskunde video's voor het VMBO

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie een kijkje nemen op meneercroesen.nl en leuk dat jullie even kijken wie meneer Croesen eigenlijk is! 

Inmiddels sta ik 10+ jaar als wiskundedocent voor de klas op een middelbare school. Momenteel op De Nassau in Breda. Ik vind het erg leuk om les te geven.

Ik ben begonnen met het maken van de wiskunde-instructiefilmpjes voor de leerlingen in mijn klas. Het idee is dat de filmpjes je kunnen helpen tijdens het maken van je huiswerk en bij het leren voor een toets. Ik merk dat veel leerlingen het fijner vinden om een filmpje te kijken dan om een stuk theorie uit het boek te leren. Omdat ik veel positieve reacties krijg van de leerlingen heb ik besloten om een eigen website te beginnen waar je de filmpjes op kunt vinden.

Hopelijk helpt deze website je bij het beter begrijpen van wiskunde onderwerpen. De website zal continu in ontwikkeling zijn en ik zal regelmatig nieuwe onderwerpen en filmpjes toevoegen. Hou de website dus goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Groetjes,

Meneer Croesen

Leerjaren

Youtube video's

Abonnees

Duizend Views